Morrhåret - din nättidning med gratis tips för livet

Läs och prenumerera gratis på Morrhåret med inspiration och motivation för personlig utveckling

Sidmeny

Läs om morrhår >>

Om Morrhåret - din nättidning med gratis tips för livet

Läs om Morrhåret - läs & prenumerera gratis på Morrhåret med inspiration och motivation för personlig utveckling. Även rabatter på utbildningar i personlig utveckling och presentationsteknik samt personlig coaching, relationscoaching, scencoaching & ledarskapscoaching

Syftet med Morrhåret är att inspirera och motivera dig till personlig utveckling och mognande

Även inspiration och motivation för personlig utveckling och hjälp till självhjälp med relationsproblem. Nättidningen Morrhåret utkommer cirka 12 ggr per år.

Läs Morrhåret >>

se referenser & prenumerera gratis

På sommaren brukar det vara ett lite längre uppehåll. För tillfället har Morrhåret cirka 4000 prenumeranter som själva valt att prenumerera. Prenumerationen på Morrhåret är gratis.

Syftet med Morrhåret är att inspirera och motivera dig till personlig utveckling och mognande. Namnet Morrhåret är registrerat hos bolagsverket och dess verksamhet är utgivande av tidning. Ett lika viktigt syfte är att informera om vad som händer inom mina verksamheter med utbildningar i presentationsteknik och personlig utveckling samt personlig coaching, relationscoaching, scencoaching och ledarskapscoaching.

"Jag uppskattar dina tänkvärda ord i breven som kommer. Det är bra att de dyker upp då och då så att jag påminns om att jobba vidare med mig själv." - Anna, lärare i örebro (prenumererar på nättidningen för de modiga).

Läs Morrhåret och prenumerera gratis

Vad är det som gör att nättidningen heter Morrhåret?

Många däggdjur har morrhår och de används för att visa vägen när det är mörkt. Morrhår är finstämda instrument för kommunikation med omgivningen. Jag vill att Morrhåret ska inspirera och stödja dig till personlig utveckling och mognande. Morrhåret ska vara en guide till ljus och medvetenhet.

Inspirerande citat för personlig utveckling

"The greatest achievement was at first and for a time a dream. The oak sleeps in the acorn, the bird waits in the egg, and in the highest vision of the soul a waking angel stirs. Dreams are the seedlings of realities." - James Allen

Vad handlar Morrhåret om?

Temat för Morrhåret är personlig utveckling, avveckling och mognande i "stort" och "litet" perspektiv. Oftast tar jag upp ämnen som berör dig i vardagen. Ibland går jag in på lite större frågor som berör samhällsgemenskapen i sin helhet. Det finns ingen motsättning i detta eftersom allt går igen i både "litet" och "stort" perspektiv. Egentligen tycker jag att det är mest intressant med det "lilla" perspektivet. Detta för att alla förändringar börjar med var och en av oss för att sedan assimileras i världen som helhet.

Läs Morrhåret >>

se referenser & prenumerera gratis

Länka, dela och Copyright ©

Du får gärna länka till innehåll på webbplatsen på sociala media och på din blogg mm.

Copyright © 2000-2022 Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach & utbildare i Stockholm-Sollentuna.

Vill du surfa vidare? Besök...

Bottenmenyn eller upp till toppen och sidmenyn och Scrolla ner för Kontaktformulär

Upp till toppen och sidmenyn eller mitten & kontakt >>

De senaste 20 åren har jag varit involverad i egen och andras personliga utveckling. 90-talet ägnades åt skådespeleri och sceniskt arbete. Jag har sedan 2003 tusentals timmars erfarenhet med personlig coaching och relationscoaching för för enskilda, par och grupper.

Även scencoaching och ledarskapscoaching. Scencoachingen är en frukt av utbildningarna i presentationsteknik som jag började hålla 2004. Coachingen och utbildningarna korsbefruktar varandra. Mottagning för personlig coaching och relationscoaching i Stockholm/Sollentuna (även telefoncoaching).

Helhetsframträdande - presentationsteknik och personlig utveckling är en utbildning i presentationsteknik med helhetstänkandet som utgångspunkt - alltså att arbeta med roten till symptom såsom scenskräck och bristande närvaro. Utbildningen har evolverat under åren och resultatet är en gedigen empirisk källa att ta ifrån. De öppna utbildningarna finns för enstaka anställda eller privatpersoner och för de som vill utbilda många eller de som vill ha utbildningarna hos sig, håller jag internutbildningar på företag och organisationer. Jag håller även andra utbildningar i personlig utveckling för privatpersoner, organisationer och företag.

Välkommen att kontakta Morrhåret om du har frågor.

Copyright © 2000-2022 Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach & utbildare i Stockholm-Sollentuna.

Du är alltid välkommen att länka och tipsa om sidan. Tack för att du stödjer mig i att fortsätta skriva!

Du befinner dig på MORRHARET.SE som handlar om nättidningen Morrhåret. Läs om min utbildning Helhetsframträdande - presentationsteknik och personlig utveckling och vill du har mer tips om presentationsteknik och arbete på scenen kan du gå in på samma sida på Presentationsteknik och hjälp på scenen.

Vill du utvecklas i din kärleksrelation? Med sidan Relationsproblem.nu - din relationscoach med hjälp & lösningar för relationsproblem ger jag hjälp med relationsproblem.

Om du är nyfiken på vem jag är kan du läsa mer om min verksamhet och mig här: Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach & utbildare >>

Upp till toppen och sidmenyn eller mitten & kontakt >>

Meny - alla dokument på morrharet.se

Morrhåret (hem)

Prenumerera gratis på Morrhåret

Om Morrhåret

Kontakt

Aktuellt

Referenser för Morrhåret - vad tycker läsarna?

Morrhår - vad vet du om morrhår?

Upp till toppen och sidmenyn eller mitten & kontakt >>

Sidan ändrades senast 2022-05-27